Een tweede thuis voor uw kind

Tarieven gastouder Desirée

Ik ben gastouder bij Kober Gastouderopvang en ik hanteer een tarief van 5,00 per uur per kind. Daarnaast betaalt u organisatiekosten. 


Tarieven gastouderopvang via Kober Gastouderopvang

 U neemt per uur af en betaalt per uur, maatwerk dus! Wanneer u meer dan 75 uur per maand afneemt, kan optie 2 voor u voordeliger zijn.

  Optie 1 Optie 2
Tarief Gastouder Desirée € 5,00 per uur per kind* € 5,00 per uur per kind*
Organisatiekosten € 1,36 per uur per kind* € 99,13 per maand per kind*
Toeslag op werkdagen voor 07.00 uur en na 18.30 uur en in het weekend en op feestdagen € 0,60 per uur per kind* (rechtstreeks naar de gastouder) € 0,60 per uur per kind* (rechtstreeks naar de gastouder)

Extra informatie:
De minimale afname bij gastouderopvang is gemiddeld 22 uur per maand voor 0-4 jarigen en gemiddeld 13 uur per maand voor 4-13 jarigen.


* Dit zijn bruto tarieven. Dat houdt in dat u slechts een gedeelte van deze kosten betaalt. Als u kinderopvangtoeslag aanvraagt (dit doet u via 
www.toeslagen.nl), ontvangt u van de Belastingdienst maandelijks een inkomensafhankelijke bijdrage in de kinderopvangkosten.

U kunt er voor kiezen om zelf voeding mee te geven voor uw kind. Dit is vooral handig bij baby's of kinderen met een speciaal dieet. Natuurlijk ben ik graag bereid om rekening te houden met een eventueel dieet. Wanneer u zelf eten meegeeft, hoeft u uiteraard geen vergoeding te betalen m.b.t. voedingskosten.

Wanneer ik het eten verzorg, betaalt u hiervoor een vergoeding. Ik hanteer hierbij de tarieven zoals staat vermeld op de website van het Nibud.

Rechtstreeks naar voedingskosten volgens het Nibud 

Powered by liveSite Get your free site!